Voorbeelden

Garage Karssen

Garage Karssen in Driebergen is in 1962 opgericht. Deze van oorsprong dorpsgarage is gespecialiseerd in totaal onderhoud van uw auto. Garage Karssen staat voor persoonlijk contact, eerlijke communicatie, kwaliteit en zeer goede service.

Website – Garage Karssen.

Fussulastic

Geen pijn meer in je voeten met steunzolen van Fussulastic. Bekijk de video en zie hoeveel deze steunzolen betekenen voor deze vrouw en hoe het haar leven positief beïnvloed.

Website -Fussulastic

Flexmove Oefentherapie

In Driebergen is Flexmove Oefentherapie gevestigd. Mensen met allerlei klachten hebben veel baat bij deze therapie. Jonge, deskundige eigenaren wilden graag op moderne manier aandacht trekken, daarom besloten ze tot dit videoportret. Zo kan iedereen alvast online kennismaken! Bekijk gerust hun review.

Van Dam Natuursteen

Van Dam Natuursteen BV uit Woerden heeft ons gevraagd om twee films te maken: Eén over de voorbereiding en vervaardiging in de werkplaats en één van de steenlegging zelf. De laatste hebben wij hier als voorbeeld geplaatst. Voor een review van deze klant, zie hier.

Website – Van Dam Natuursteen

Sieradenatelier Nobilia

Sieradenatelier Nobilia vroeg ons om hun prachtige winkel in Utrecht-centrum in beeld te brengen. Natuurlijk met persoonlijke toelichting door de eigenaar en een blik achter de schermen. Zo krijgt de kijker een idee van het ambacht en de veelzijdigheid van het vak en wordt de nieuwsgierigheid gewekt.

Website – Nobilia

Kinderopvangonderneming Jansen&Jansen

Kinderopvangonderneming Jansen&Jansen gaf ons opdracht om al hun 6 filialen op film te presenteren. En ook twee films te maken waarin of BSO-opvang of KDV-opvang werd uitgelegd. Uiteraard voorzien van duidelijke beelden van wat de opvang inhoudt.

ABC Service

ABC-service is een kleinschalig bedrijf waar vooral machines en voorraad te zien is. Daarom gekozen voor beelden van productieproces van diverse leveringen. Tevens natuurlijk de ondernemer in beeld, bezig met zijn werk. Hij spreekt zelf zijn tekst in. Goed voorbereid dus dat ging vlot en gemakkelijk.

Website – ABC Service

Juwelier van Leeuwen

Juwelier Van Leeuwen wil met een minifilm een inkijkje geven in zijn bedrijf. Daarmee wordt voor de klant nog duidelijker hoe het werkt met goud- en zilverinkoop. De drempel wordt daarvoor verlaagd om ook langs te komen met voorwerpen van edelmetaal.

KidsCentral

KidsCentral , bij monde van eigenaar Willem Fahner, presenteert de werkwijze van kinderopvang. Hierin zijn diverse beelden verwerkt vanuit de praktijk. En ook is een impressie in beeld gebracht van de kantooromgeving. Doel is om de kijker voor te lichten en de belangstelling te vergroten.

Website – KidsCentral

De Eekhoeve

De Eekhoeve gaf ons opdracht om een minifilm te maken over hun zorgboerderij. Alle facetten van wat daar gebeurt zijn in beeld gebracht en de klant is er erg blij mee en dus wij ook.

Website – De Eekhoeve

Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn

Karin Hoogendoorn laat met deze minifilm zien dat ze een prachtige schoonheidssalon heeft en wat er allemaal aan behandelingen mogelijk is en te krijgen is. Een impressie dus, waarmee er een duidelijk beeld ontstaat en de klant meer voorbereid is op het bezoekje.

Website – Schoonheidssalon Karin Hoogendoorn

Danny Bras Kindercoaching

Danny Bras Kindercoaching presenteert zichzelf in deze minifilm. De mogelijkheden en werkwijze worden hierdoor duidelijker voor de doelgroep. De persoon van de coach komt dichterbij door een film dan door een foto. En voor haar bedrijf is de persoon heel belangrijk.

Website – Danny Bras Kindercouching

Referenties

Flexmove

“Vanaf het eerste telefoontje hebben wij de samenwerking met ondernemergefilmd.nl als zeer positief ervaren. Tijdens de opnamens hebben wij prettig samengewerkt met de cameraman. Hij kwam met goede suggesties en heeft ons op een ontspannen manier begeleid tijdens het proces. Tijdens de uitwerking naar het eindresultaat was er voldoende ruimte voor aanpassingen wanneer wij dit wilden. Het eindproduct is een perfecte toevoeging voor onze website en social media pagina’s geworden!”

Van Dam Natuursteen

”Nog enorm bedankt voor het in beeld brengen van ons bedrijf in twee filmpjes. De opname was even wat regelen, maar met jullie hulp is het helemaal goed gekomen. Jullie hebben goed de emotie die ons vak met zich meebrengt gefilmd, maar dan hoe het echt gaat bij ons. Dat is wat we wilde. We zijn er erg blij mee. We kunnen jullie bij iedereen aanbevelen.”

Patrick Jansen, van Kinderopvang Jansen&Jansen

“Al vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij ondernemergefilmd.nl. Het resultaat mag er dan ook zijn.
Het filmen op een Kinderdagverblijf vereist flexibiliteit en geduld. Compliment aan cameraman Wouter !
Voorzorg en nazorg waren prima geregeld. Onze wensen zijn uitstekend omgezet in beeld.”

Danny Bras coaching

“Ik ben echt enorm blij met het resultaat. Het was voor mij de eerste keer om op deze manier reclame te maken en vond het voorafgaand aan de opnames best spannend. De cameraman was echter zeer ontspannen, nam alle tijd en dacht mee over hoe ik zaken het beste kon vertellen en welke plek goed was om te filmen. Dit maakte dat ik uiteindelijk heel ontspannen mijn verhaal heb kunnen doen. De reacties op het filmpje zijn allemaal zeer positief. ‘Zeer professioneel’ heb ik het het meest gehoord en mensen krijgen in 2 minuten een goed beeld van mijn werkzaamheden. Missie volbracht!! Nogmaals dank!!”

Karin Hoogendoorn, schoonheidssalon

“In 2016 heb ik het promotiefilmpje van mijn schoonheidssalon laten maken door Ondernemergefilmd.
Ik krijg regelmatig complimenten van klanten over dit filmpje.
Het is een waardevolle toevoeging aan mijn website en facebookpagina”

Juwelier van Leeuwen, IJsselstein

“Ik ben erg tevreden, de opnamen gingen vlot en ik ben erg blij met het eindresultaat.
Ondernemergefilmd.nl heeft het ook op mijn website geplaatst.”

Jos Kromwijk uit Woerden

“We zijn prima tevreden!”

Nobilia Sieradenatelier

“De cameraman is erg professioneel en nam er echt de tijd voor.
Hij bleef rustig en dat maakte de opnamen erg aangenaam”

ABC service uit Montfoort

“De opname van het filmpje gebeurde in een relaxte sfeer, er werd goed geluisterd naar wat de ondernemer zelf graag wilde en het resultaat zag er prachtig uit. Mooie kwaliteit. Enkele kleine aanpassingen achteraf ging ook zonder problemen”

Wilt u ook een professionele video?

U kunt geheel vrijblijvend de mogelijkheden bespreken! Bel of mail ons gerust of maak gebruik van het contactformulier en wij maken voor u een offerte op maat!